040 793 666  Delovni čas po dogovoru. Obvezna predhodna naročila!    

Cena storitve: 40,00€

Cena zajema pregled in tretma. Terapija traja do 45min. S seboj prinesite morebitne izvide specialistov zdravstvene stroke!

   

MANUALNA TERAPIJA (PREGLED IN TERAPIJA) - manualna terapija je del tradicionalne medicine in zajema vrsto različnih terapevtskih tehnik. Deluje na živčno-mišično-skeletni sistem z namenom odpraviti disfunkcije, zmanjšati bolečine ter blažiti poškodbe. Manualna terapija je učinkovita pri vrsti težav, med njimi so: težave s hrbtenico, težave s gibljivostjo, težave s sklepi, športne poškodbe, migrena, glavobol, nespečnost, depresija, nervoza, stres, išias in ostalo.

 

40€

 

KRANIOSAKRALNA TERAPIJA je nežna, neinvazivna manipulativna metoda ocenjevanja in izboljševanja delovanja fiziološkega telesnega sistema, imenovanega kraniosakralni sistem – sestavljajo ga membrane in cerebrospinalna tekočina, ki obdajajo in varujejo možgane in hrbtenjačo. Kraniosakralna terapija deluje na najgloblje strukture in organe živčnega sistema, zato vpliva na motorične, bolečinske in koordinacijske mehanizme, prebavni sistem, respiratorni sistem, delovanje srca in endokrini sistem.

 

40€

 

TERAPEVTSKA MASAŽA - cilj terapevtskih masaž je izboljšane biofizikalnih funkcij, kot so izboljšanje cirkulacije, uravnovešanje telesne energije, zmanjšanje bolečin, sprostitev, izboljšanje telesne drže, hitrejša regeneracija po poškodbah in drugo. Enkratna terapija izboljša stanje za nekaj časa, več zaporednih terapij pa učinkuje na daljše obdobje. Z rednimi obiski se stanje znatno izboljša, prepreči ali omili se napredovanje kroničnih bolečin ter se zmanjša bolečina, kar pripomore k večji kvaliteti življenja.

30 min

45 min

60 min

90 min

25€

35€

40€

50€

DORN BREUSS TERAPIJA - je kombinacija Dornove metode naravnavanja sklepov in masaže hrbtenice po dr. Breussu. Gre za svetovno priznano celostno metodo, ki pacientu pomaga vzpostavljati naravno ravnovesje v telesu. Dornova metoda naravnavanja sklepov je celostna manualna terapija in odlična metoda za korekcijo vretenc in ostalih sklepov na neboleč in varen način. Uporabljamo jo za terapijo bolezni, ki so povezane s hrbtenico in težave s sklepi. Metoda nima stranskih učinkov in je popolnoma varna in zelo učinkovita. Temelji na poravnavi dolžine nog, korekciji medenice in križnice, korekciji vretenc hrbtenice ter naravnavi ostalih sklepov.

45min

 

35€

 

MASAŽA HRBTENICE PO DR. BREUSSU - je nežna in blagodejna oblika masaže. Izvajamo jo s šentjanževim oljem, ki hitro prodira v telo in znotraj navlaži tkivo. Je tehnika rahlega raztezanja hrbtenice, sproščanja obhrbteničnih mišic ter vzpostavljanja energijskega ravnovesja v telesu s pomočjo magnetizma. Lahko jo izvajamo kot samostojno masažo, odlično pa se kombinira pred Dornovo terapijo naravnavanja sklepov.

30 min

25€

TUI NA KITAJSKA MASAŽA - glavna funkcija TUI-NA masaže je terapija bolezni, lahko pa se uporablja tudi za sproščanje in preprečevanje bolezni. Ta terapija z uporabo večinoma manualnih metod preprečuje in lajša mnoge težave. Gre za kitajsko medicinsko masažo in manipulacije v sklepih, ki temeljijo na principih tradicionalne kitajske medicine (TKM).

30 min

45 min

60 min

90 min

25€

35€

40€

50€

ŠPORTNA MASAŽA - vsebuje kombinacijo tehnik in prijemov, ki športniku pomagajo odpraviti utrujenost in ga optimalno pripraviti za doseganje vrhunskih rezultatov. Pri masaži se upošteva, v katerem obdobju se športnk nahaja (pripravljalno, tekmovalno ali regeneracijsko obdobje). Temu primerno športni maser izbere masažne tehnike.

 

35€

MASAŽA GLOBOKIH TKIV - se osredotoči na globlje plasti mišičnega tkiva. Uporablja se za zmanjšanje kronične napetosti v mišicah, pri strukturnih in biomehanskih problemih, vpliva na večjo gibljivost sklepov, pomaga pri raznih problemih ter rehabilitaciji poškodb. Globinska masaža vpliva na izločanje odpadnih produktov presnove, vpliva na dobro počutje ter sprošča čustvene travme, ki so shranjene globoko v mišičnem tkivu. Pri opravljanju globinske masaže se osredotočimo na kostno-mišični sistem telesa. Sprostimo prenapete mišice in pomagamo pri raztezanju skrajšanih kit in mišic. Cilj globinske masaže je zmanjšati bolečino in normalizirati mehka tkiva.

30 min

45 min

60 min

90 min

25€

35€

40€

50€

MANUALNA LIMFNA DRENAŽA - je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema, kateri je zraven žilnega sistema najpomembnejši transportni sistem v telesu. Limfni sistem je zgrajen iz mreže limfnih kanalov in limfnih organov, v katerih nastajajo limfociti. Ročna limfna drenaža stimulira nastajanje novih limfocitov ter posledično protiteles, kar bistveno izboljša imunski sistem organizma. Njen osnovni namen je čiščenje telesa, odstanjevanje odpadnih snovi iz telesa, vpliva pa tudi na mišični, živčni ter imunski sistem.

 

35€

NMT – NEVROMIŠIČNI TAPING - je biomehanična terapija, ki uporablja dekompresivne in kompresivne dražljaje za ohranjanje pozitivnih učinkov na mišično skeletnem, žilnem, limfnem in nevrološkem sistemu. Uporabljajo se trakovi, ki ustvarjajo gube (valove), ki posledično dvigujejo kožo ter tako pospešijo vensko in limfno drenažo, izboljšujejo krvni obtok in lajšajo bolečino. Prav tako NMT uporabljamo za korekcijo sklepov, podporo mišic med gibanjem ter za izboljšanje stabilnosti in drže.

 

10€

 

 

V vseh cenah je vključen 22% DDV.

Plačilo je možno z gotovino,
plačilnih in kreditnih kartic žal ne sprejemamo.

 

Priporočamo vam, da si želeni termin rezervirate vsaj nekaj dni prej po telefonu.

V primeru kakršnihkoli zdravstvenih težav (visok krvni tlak, razna obolenja), vas prosimo, da nas o tem obvestite, da vam bomo svetovali o izbiri ustrezne storitve.

 

 

Andrej Valek s.p.

Povharska ulica 9, 2312 Orehova vas

PE Koroška cesta 57

Delovni čas po dogovoru. Obvezna predhodna naročila.

040 793 666

www.bliss-masaze.si

info@bliss-masaze.si

Možnost nakupa darilnih bonov

Darilni bon